Update! Al onze clubs zijn tot nader order gesloten ivm het Coronavirus

Workouts overzicht

Thuis trainen, wij helpen je in deze tijden gewoon door!

Direct naar Workouts

[26-3-2020]
Wat ons bezighoudt?

Wellicht vraag je je af wat onze trainers en coaches op dit moment bezighoudt. Nou, die zitten niet stil. De afgelopen dagen hebben we de club grondig gereinigd; zowel de toestellen als de omgeving zijn supergoed schoongemaakt en we hebben meteen wat klein onderhoud verricht. Zo maken we de club helemaal klaar voor de her-opening, zodat je weer kunt trainen in de club waar je graag komt. 

Daarnaast zijn wij in overleg over hoe wij onze leden kunnen compenseren voor het geïncasseerde abonnementsgeld. Wat we alvast kunnen vertellen is dat de komende periode er in ieder geval niet meer zal worden geïncasseerd totdat onze clubs weer geopend worden. Wat de compensatie wordt voor de reeds betaalde abonnementsgelden laten wij z.s.m. weten. We hopen nog even op je geduld. 

 

[18-3-2020]
Beste sporters, 

Hier zijn we weer, deze keer met wat leuk nieuws!

Door de verregaande maatregelen in verband met het coronavirus hebben wij met pijn in ons hart onze deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 6 april 2020. 

Maar wij trainers en coaches laten het hier niet bij zitten. Wij hebben zojuist als team bij elkaar gezeten om te overleggen hoe verder om te gaan met deze onwerkelijke situatie en om te bespreken wat wij voor onze leden kunnen betekenen. Dit is wat we voor nu hebben kunnen regelen om ons motto “Uw gezondheid onze uitdaging” ook in deze tijd vorm te geven. 

 

Workouts mogelijkheden

Youtube & Social live, je hoeft onze instructeurs niet te missen.

Wij hebben namelijk ook niet stilgezeten. De afgelopen dagen hebben wij achter de schermen (op gepaste afstand van elkaar) een aantal workoutvideo’s opgenomen die wij de komende dagen gaan lanceren. Bekijk de video’s via facebook of ons youtubekanaal!

Bekijk hier onze video's

Doen jullie met ons mee? Zo blijven we samen fit tot 6 april. 

 

Exclusief toegang tot vele workouts

Omdat onze club behoort tot de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES) kun jij gebruik maken van FitSnacks.TV. Dit is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform biedt een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv/CLUB/VES , na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. 

Let op!
Stap 1. Maak een account aan
Stap 2. Bevestig je aanmelding
Stap 3. Gebruik de unieke clubcode: GFFWKS84BLK

*De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club.

Op dit filmpje kun je zien hoe je kunt inloggen.

 

Online trainingsschema:

We hebben speciaal voor jou een trainingsschema gemaakt met oefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Zo kun je ook thuis je fitnessoefeningen vervolgen. Het schema is in te zien via onze app; deze is te downloaden via de google play of appstore. Zoek naar Go4fit en download de app die te herkennen is aan ons logo. In de app zie je een icoontje met ‘workouts’ hier kun je het trainingsschema inzien.

 

Wij zijn bereikbaar voor vragen

Helaas komen de geplande healthchecks de komende weken te vervallen. We willen je echter wel op afstand blijven motiveren en inspireren. Heb je vragen over je voeding of je thuis-trainingsschema? Dan kun je ons een e-mail sturen via info@go4fit.nl. Wij sturen je vraag door naar je coach die je mail zal beantwoorden.

 

Sterkte gewenst voor jullie allemaal, zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf vooral gezond!

Vriendelijke en sportieve groet,

TEAM GO4FIT/ DERKS4SPORT

Go4Fit