YES WE ZIJN OPEN! Check hier ons COVID-19 beleid.  meer info

Veel gestelde vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je als lid veel vragen hebt over jouw club of sportabonnement. Voor al je vragen zijn wij dagelijks bereikbaar. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. 

1.       Ik heb mijn abonnement een jaar vooruitbetaald. Wat betekent dit voor mij?

Alle leden die een jaar vooruit hebben betaald hebben een mail ontvangen over de verschillende opties ter compensatie van de sluiting. Heb je deze mail niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

2.       Welke voorbereidingen hebben jullie getroffen voor wanneer de sportclub weer opent?

We hebben al onze clubs heringericht en verschillende maatregelen getroffen zoals het plaatsen van plexiglas om veilig trainen mogelijk te maken. Wij zorgen dat onze clubs volledig voldoen aan de voorwaarden die het RIVM en de overheid opstellen.

 

3.       Klopt het dat de jeugd weer mag komen sporten?

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mogen onder bepaalde voorwaarden sporten. Wij hebben daarom bootcamp lessen voor kinderen van 4-11 jaar en jeugd 12-18 jaar. Een toegankelijke les voor iedereen waarbij we werken aan conditie opbouw en krachttraining. Het rooster voor de kids lessen delen we op social media.

 

4.       Gaan jullie speciale uren open stellen voor de kwetsbare doelgroepen?

Wanneer hier vraag naar is zullen we zeker kijken welke mogelijkheden wij hiervoor kunnen aanbieden.

 

5.       Hoe gaat het reserveren in zijn werk?

Wanneer de kidslessen en de buitenlessen druk worden bezocht willen we werken met een reserveringssysteem. Het reserveren gaat via de app. Download alvast de app zodat je hier gebruik van kunt maken wanneer we met dit systeem gaan werken. Voor leden die geen smartphone hebben kunnen telefonisch een reservering doen.

 

6.       Ik had nog ritten die ik mocht inhalen, omdat ik een abonnement heb voor 1x per week. Ben ik die nu kwijt?

Nee hoor, alle ritten zijn uiteraard nog geldig.

Go4Fit