klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 493 reviews 

Begeleiding op maat! 

Wil je graag op weg geholpen worden en samen met een coach aan je sportdoelen werken?
Met begeleiding op maat helpen wij je met persoonlijke begeleiding, trainingsschema’s op maat en tussentijdse evaluaties met jouw coach.
 
Kosten: €20,- per 4 weken

Week 1
In de eerste week start je samen met jouw coach met een intake. Tijdens deze intake doen we een health check, zodat we weten waar je nu staat en wat ervoor nodig is om jouw doel te behalen.
Aan de hand van de intake gaat de coach voor jou aan de slag met het maken van een trainingsschema op maat. Je hoeft niet te wachten met trainen, want je kunt meteen van start met het introductieschema, natuurlijk kun je deze ook combineren met groepslessen.
 
Week 2
In week 2 ruilen we het introductieschema in voor het trainingsschema op maat. Jouw coach legt je alle fitnessapparaten en oefeningen uit. Daarna kan je zelfstandig aan de slag met jouw trainingsschema. In een kort evaluatiemoment bespreken we hoe het sporten gaat en of alles duidelijk is voor je.  
 
Week 3
In week 3 plannen we een updatemoment. Dan kijken we hoe het gaat met het trainingsschema, hoe je het sporten vindt bij Go4Fit en er is ruimte om jouw vragen te stellen. Waar nodig stellen we dan jouw plan bij en geven we je tips.
 
Week 4
In week 4 bespreken we de mogelijkheden met je over voeding op maat. Je kan bij Go4Fit een standaard voedingsschema volgen. Wil je graag meer begeleiding? Dan verwijzen we je graag door naar onze diëtist of personal trainers.
 
In de tussentijd ga je zelfstandig aan de slag met je schema’s. Natuurlijk staat jouw coach altijd klaar voor vragen en begeleiding.
 
Week 8
In week 8 plannen we weer een update en een Health Check. Dit herhalen we iedere 4 weken, zodat je een stok achter de deur hebt en je je coach regelmatig ziet voor vragen of aanpassingen aan je schema.
 
Wil jij graag met een coach aan je sportdoelen werken? Meld je dan aan bij onze balie en we helpen je graag verder!