klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 504 reviews 

Klanten beoordelen ons

 5 / 5    5
 5 / 5    wilfred sengers
13-02-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Danique
12-02-2024
 4 / 5    4
 4 / 5    mirjam otto
11-02-2024
 5 / 5    5
Goede toestellen, vriendelijke personeel en sporters

 5 / 5    Audine Mesker
05-02-2024
 5 / 5    5
Duidelijke uitleg en hulp waar nodig

 5 / 5    Gerrie Emmen
05-02-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Gerrie Emmen
29-01-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Roland Spuybroek
20-01-2024
 4 / 5    4
Fijne gym

 4 / 5    Aeneas
12-01-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Sjan Aalbers
08-01-2024
 4 / 5    4
24/7 sportschool , goed te doen

 4 / 5    Dave Van Den Berg
05-01-2024
 5 / 5    5
Super gezellige sport club met voor ieder wat wils en heel vriendelijk personeel!

 5 / 5    neeltje rosmalen
10-12-2023
 5 / 5    5
Geweldig geholpen door een indische man Berdy uiterst tevreden. Ik hoop dat ik met Sportkaart Gelderland zzp mag trainen. Morgen proefles Egym erbij heerlijk warme koffie en douches. Dank je wel Monique Evers
En vandaag crew Timo mijn instructor tot dinsdag super fijn getraind dank jullie wel Monique Evers

 5 / 5    Monique Evers
09-12-2023
 5 / 5    5
Ik ga hier al ongeveer 10 maanden naar toe, het is een kleine sportschool die toch van alles heeft dat je nodig hebt, personeel daar is hartstikke vriendelijk en leuk om af en toe mee te kletsen, ook heb je daar reguliere sporters die ook openhartig en vriendelijk zijn.

Het is een fijne ervaring om daar te mogen sporten.

 5 / 5    Jonathan Spijkers
06-11-2023
 5 / 5    5
Goede hulp

 5 / 5    Gerrie Emmen
03-11-2023
 4 / 5    4
 4 / 5    Charlene Abela Briffa
01-11-2023
 5 / 5    5
Heerlijk wezen sporten

 5 / 5    Gerrie Emmen
26-10-2023
 4 / 5    4
 4 / 5    Martin Spuesens
08-10-2023
 5 / 5    5
Erg leuke, gezellige sportschool! Fijn personeel en goede groepslessen!

 5 / 5    Sharon Roos
02-10-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    martijn arts
28-09-2023
 5 / 5    5
Klein maar fijn , er is alles wat je nodig hebt , je kan er ook gewoon een praatje maken met mensen en met het personeel, altijd goed opgeruimd en netjes . Niks te klagen

 5 / 5    Kris Peters
27-09-2023
 4 / 5    4
Prima en meestal vrij rustig alleen aan de dure kant voor de apparatuur die beschikbaar is.

 4 / 5    Finn G
27-09-2023
 5 / 5    5
Positieve punten: gezellig, persoonlijke aandacht, veel groepslessen, fijne sfeer, leuk personeel, Cristel, sauna, body check.

 5 / 5    Bliss 100
27-09-2023
 4 / 5    4
Prima sportschool, niet te druk en een goed sfeer! Apparaten zijn wel iets verouderd

 4 / 5    Paul Van Wijgerden
27-09-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Mitch
27-09-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Thijs Jansen
27-09-2023
 5 / 5    5
super fijne en gezellige sportschool!

 5 / 5    styn
27-09-2023
 5 / 5    5
Ik sport met veel plezier bij Go4fit.
Vooral in groepslessen ben ik geïnteresseerd. Daarvan doe ik er vele met enorm veel plezier!

 5 / 5    Sylvia Van Maassen
26-09-2023
 5 / 5    5
Heel erg tevreden. Erg goede en aardige instructeurs. Ik zou graag zien dat er een tweede lesuur Kickfit bij zou komen. De les van dinsdag is gezellig maar telkens vol.

 5 / 5    Frans Kuster
26-09-2023
 4 / 5    4
 4 / 5    Marcel Fassbender
20-09-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Claudia Van Eldijk
20-09-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Heleen van Baal
17-09-2023
 4 / 5    4
 4 / 5    Roel DelaHaye
15-09-2023
 5 / 5    5
Fijne sportschool. Ik vind het fijn dat het alleen voor vrouwen is en de lesjes zijn ook erg leuk om te doen! Dichtbij het centrum.

 5 / 5    elke hegeman
14-09-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Claudia Van Eldijk
13-09-2023
 5 / 5    5
Super fijne sportschool. Verschillende groepslessen waarbij ik wordt uitgedaagd en ook iedereen is welkom van jong tot oud.

 5 / 5    Yvon de groot
13-09-2023
 4 / 5    4
Veel apparaten en goede ondersteuning

 4 / 5    Jan-Martijn Verlaan
06-09-2023
 5 / 5    5
Goede uitleg over allerlei abbo's genoeg keuze in apparaten.fijn met airco beetje sporten tis lekker rustig daar.

 5 / 5    Angela Van der zon brouwer
18-08-2023
 5 / 5    5
In love with this place
 5 / 5    Jasmin Man
15-08-2023
 5 / 5    5
Sportschool met leden jong-oud fit en (nog) minder fit.
Leuk aanbod aan groepslessen.
Sauna

 5 / 5    Ron Kampschreur
06-08-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Bas Albers
04-08-2023
 5 / 5    5
Leuke sportschool met een leuke sfeer. Egym aanwezig, lessen te boeken via de online app. Personeel altijd bereid om te helpen of voor informatie te geven.

 5 / 5    Leon van raaij
03-08-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Sami Cevik
04-07-2023
 4 / 5    4
Fijne sportschool. Mogelijk voor eGym. Deze manier van Sport helpt mij met het reguleren van mijn bloedsuikerspiegel.
Medewerkers zijn allemaal bereid om te helpen.

 4 / 5    Brigitt
27-06-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    ellie v schijndel
16-06-2023
 4 / 5    4
Voor de intake werd ik hartelijk ontvangen, er werd echt tijd voor mij gemaakt om vanalles uit te leggen en te laten zien en ik voelde hierdoor erg welkom! Ik ben benieuwd hoe sporten hier bevalt.

 4 / 5    Anita van Gerven - Winters
12-06-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Nick Donkers
05-06-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    bart v/d b
04-06-2023
 5 / 5    5
Great fitness with awesome owners!
 5 / 5    ivailo gatev
26-05-2023
 4 / 5    4
 4 / 5    Olav Toornend
22-05-2023
 5 / 5    5
Kleinschalig sportschooltje met wel alles wat je nodig hebt! Loopbandenz crosstrainers maar ook veel losse gewichten, kettelbels, barbells enz

 5 / 5    Evelien Schouren
11-05-2023
  1  /  5