klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 547 reviews 

Speciale regelingen

In beweging blijven is belangrijker dan ooit voor jong én oud. Toch is het niet voor iedereen haalbaar om te sporten bij een vereniging of sportschool. In verschillende gemeentes zijn er regelingen waardoor jij of jouw kind kan sporten. Hieronder hebben we deze regelingen uiteengezet en voor welke sportschool dit van toepassing is.
 
Meedoenregeling gemeente Nijmegen | Go4Fit Nijmegen en Go4Fit Beuningen
Doelgroep: Kinderen en volwassenen
Met de Meedoenregeling kunnen personen met een laag inkomen voor maximaal € 150,- een cursus of activiteit doen.
Meer informatie
 
Stichting Leergeld Bernheze | Go4Fit Heesch
Doelgroep: Kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud
Als je kind naar school gaat in de gemeente Oss of Bernheze, dan kan die daarvoor in aanmerking komen. Ook moeten we kunnen zien dat u echt niet zelf kunt betalen. Daarom kijken we naar hoeveel geld u heeft, en hoeveel u per maand uitgeeft en krijgt. Dat heet de inkomenstoets. Die kan best lastig zijn. Net als de vraag daarna. Want wie mag en kan uw rekening nu betalen?
Meer informatie
 
Stichting Leergeld Beuningen en Wijchen | Go4Fit Beuningen & Wijchen
Doelgroep: Kinderen tot en met 17 jaar.
Als je kind woonachtig is in de gemeenten Beuningen, Wijchen, West Maas en Waal of Druten, dan kom je in aanmerking voor binnen- of buitenschoolse activiteiten.
Meer informatie
 
Kindpakket Beuningen | Go4Fit Beuningen
Doelgroep: Kinderen vanaf 0 tot 18 jaar.
In het Kindpakket zitten verschillende regelingen voor kinderen die opgroeien in een gezin met weinig geld en wonen in de gemeente Beuningen. Het aanbod is voor elke leeftijd anders. Op de website van Kindpakket Beuningen staat – na inloggen – uit welke producten en activiteiten jouw kind mag kiezen.
Meer informatie
 
Jeugdfonds Brabant | Go4Fit Heesch
Doelgroep: Kinderen van 4 tot 18 jaar.
Het Jeugdfonds Sport Brabant betaalt de contributie, sportkleding en sportattributen voor kinderen uit gezinnen in Noord-Brabant die dit zelf niet kunnen betalen. Op deze manier kunnen deze kinderen toch hun passie volgen. 
Meer informatie
 
Klavervierpas | Go4Fit Beuningen
Doelgroep: inwoners met een laag inkomen.
Vanaf 1 januari 2023 krijgen inwoners met een laag inkomen een pas waarmee ze een tegoed kunnen besteden aan bijvoorbeeld kleding, sport, cultuur en recreatie binnen onze gemeente. Vanaf 1 januari 2023 is het voor inwoners uit Beuningen mogelijk om met de Klavervierpas producten of diensten aan te schaffen binnen het Kindpakket of de Meedoenregeling.

Meer informatie