klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 547 reviews 
1
Jildou- 20 KG

Jildou- 20 KG

  Terug

 

“Een jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Go4fit. Ik wilde aan mijn conditie werken, sterker worden en bovenal weer fit. Ik koos ervoor om een aantal keer per week mee te doen met Go4function. Dit is een afwissend circuit van oefeningen gericht op kracht en conditie. De hele training wordt begeleid door een kundige sporttrainer. Het werkt ontzettend motiverend en daagt elke keer weer uit om weer een stapje verder te gaan. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het koolhydraatarm eten. Geen dieet of voedingsschema, maar een andere manier van gezonder eten. Dit in combinatie met twee en soms drie keer in de week sporten, leverde mij snel resultaat op. Het is nu een fijne levenswijze geworden; lekker sporten en goed blijven eten. Minder koolhydraten en meer verse producten. Deze manier van leven past nu goed bij mij; meer energie, een voldaan gevoel na het sporten en een verbeterde conditie.

Het sporten heeft mij goed geholpen om te ontspannen, te ontladen en ik krijg er meer energie door. Door gezonder te gaan eten zag ik snel resultaat. Ik ben ik een jaar tijd 20 kilo afgevallen. Mijn hoofddoel was niet enkel afvallen, maar gezonder en sterker worden. Uiteraard was het afvallen een hele fijne bijkomstigheid.

Naast Go4function volg ik af en toe een spinningles of Pilates. Het is fijn dat je bij Go4fit de keuze hebt uit veel verschillende sportlessen. En de begeleiding heb ik ervaren als motiverend en heel fijn!”