klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 547 reviews 
1
Gabrielle- 40 KG

Gabrielle- 40 KG

  Terug

"Mei 2021 ging ineens de knop in mij om, ik was mijn zware overgewicht helemaal zat. Al zoveel pogingen geprobeerd om af te vallen, noem ze maar op, ik zal het vast wel geprobeerd hebben.
Ik was mijn zwaarlijvigheid beu en moest het afvallen op een hele andere manier gaan benaderen, zonder het idee te hebben dat ik apart moest koken van mijn gezin, als ook uitzoeken welk voedingspatroon het beste bij mij past om af te kunnen vallen, eten is gezellig maar ik wil er ook van blijven genieten.
Zelf ben ik toen meer op mijn voeding gaan letten als ook het oppakken van sporten. Echter in December 2021 liep ik vast, bleef hangen in mijn gewicht en viel niet echt meer af, waarna ik in januari 2022 een voedingsdeskundige ingeschakeld heb voor meer advies. Toen ik weer op dreef was, werd ik steeds fanatieker. 4 tot 5 keer per week ben ik in de sportschool te vinden voor zeker 1 tot 2 uurtjes (per dag) sporten. Variërend van Spinning Lessen (Les Mills RPM), Go4Function, Les Mills BodyAttack en Burn Workout als ook zelf wandelen in het weekend tussen de 5 à 10 kilometer. Het leuke en grote aanbod groepslessen bij Go4Fit blijft mij motiveren om te blijven sporten. In totaal ben ik nu 40 Kg afgevallen. Ik voel mijzelf door het langzaam afvallen zoveel fitter, gemotiveerder en sterker dan alle crash diëten die ik ooit gevolgd heb.
Door de tijd ervoor te nemen om mijn dagelijkse voeding aan te passen, als ook consequent te zijn met veel doorzettingsvermogen en motivatie tot een gezonde levensstijl, is het nu een normaal dagelijks patroon geworden en geniet ik elke dag weer van het eten als ook het sporten.
Het is niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk goed na een drukke werkdag. Ik voel me heerlijk!"