klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 517 reviews 
1
Chris- 67 jaar

Chris- 67 jaar

  Terug

Ik sport al jaren bij Go4Fit Beuningen en het is altijd een fijne plek geweest om mijn conditie op peil te houden. Maar op een dag kwam ik erachter dat er meer aan de hand was met mijn hart dan ik ooit had kunnen vermoeden.

Tijdens het sporten op de loopband merkte ik dat mijn hartslag opeens enorm omhoogschoot en daarna weer snel daalde. Het was een raar gevoel en ik besloot om naar mijn huisarts te gaan voor een hartfilmpje.

Tot mijn verbazing vroeg mijn huisarts me of ik in het verleden ooit een hartaanval had gehad. Ik antwoordde van niet, maar na onderzoek bleek dat ik er toch één had gehad. In 1988 was ik na een val wakker geworden in het ziekenhuis en in het littekenweefsel dat daarbij was ontstaan, had zich een verstopping voorgedaan.

Gelukkig was er ook goed nieuws: ik kon geopereerd worden en er werden vier omleidingen gemaakt. Na een periode van herstel kon ik voorzichtig aan weer gaan sporten en besloot ik om mee te doen met de go4function. Ik ben ontzettend blij dat ik er op tijd bij was en dat ik nog steeds kan genieten van het sporten bij Go4Fit Beuningen.