klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 561 reviews 

Alexandra

1 min. lezen

Terug

Ik ben altijd al een actieve sporter geweest bij Go4Fit Beuningen. Elke maandag- en vrijdagochtend volg ik de BRN les bij Claudia en op woensdagochtend spinning. Op 11 januari werd ik echter gevloerd door een streptokokkenbacterie. Binnen 24 uur had ik een abces in mijn keel en een bloedvergiftiging. Ik werd met spoed naar het UMC Maastricht gebracht en geopereerd. Ik lag aan de beademing en na 8 dagen kwam ik weer bij. Twee dagen later moest ik opnieuw geopereerd worden, het abces had zich naar mijn hart verspreid.

Gelukkig is de operatie goed verlopen en kwam er na een paar dagen een fysiotherapeut aan mijn bed om te kijken of ik al kon lopen. Hoewel ik het al zwaar vond om rechtop te zitten, was ik vastbesloten zo snel mogelijk weer zelfstandig te worden. Uiteindelijk kon ik binnen een paar dagen al met een rollator naar het toilet. In totaal heb ik 4 weken in het UMC Maastricht gelegen en 1 week in het CWZ in Nijmegen.

Vanaf het moment dat ik thuis kwam van een infectie, ben ik begonnen met het opbouwen van mijn conditie bij de fysio. Hierbij heb ik twee keer in de week krachttraining en cardio gedaan. De artsen waren stomverbaasd dat mijn lichaam zo snel herstelde, aangezien ik in week 12 alweer spinningslessen mocht gaan proberen. Dit komt mede door het feit dat ik al vanaf het begin veel heb gesport, wat me geholpen heeft bij het herstellen. Go4Fit Beuningen heeft hier een aandeel in gehad door de leuke lessen die ik heb gevolgd.

Publicatiedatum 14/04/2023