klanten
geven ons
Google Reviews   4.3 / 5 517 reviews 

Kickstart 12-weken programma

Wat is jouw sportdoel? Wat wil je bereiken? Waar wil je aan werken of op focussen? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen motivatie om te sporten. Bij Go4Fit en Derks4Sport helpen wij jou je sportdoel te bereiken.

Ben jij iemand die zich minder thuis voelt in de Fitness? Of ben jij iemand die meer dan de standaard begeleiding wenst? Kies dan voor het 12-weken kickstart programma. Éen van onze coaches zal je begeleiden met introductietrainingen, voortgangsgesprekken en een Egym Try-out. Ook wordt er aandacht besteed aan het trainen met een trainingsschema. Je trainingsschema wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Middels de app zal je coach je laten zien hoe je je voeding kunt registreren zodat je aandacht kunt besteden aan zowel voeding als beweging

PLANNING 12

Week 1: (Sport)doel bespreken, introductie training
Week 2: Training a.d.h.v. je eigen persoonlijke trainingsschema
Week 3: Egym introductie
Week 4: Lukt het sporten? Wat kan beter? Waar heb je hulp bij nodig?
Week 6: Voortgangsgesprek
Week 8: Check & Update
Week 10: Voortgangsgesprek
Week 12: Check & Update
Continue: 2-4 weken evaluatie

Standaard begeleiding

Iedereen kan van ons goede basis begeleiding verwachten. Dit betekent dat ieder lid start met twee introductie trainingen en een Egym try-out en om de vier weken een Check & Update.

Wat is een Check & Update?

We bespreken samen hoe het sporten gaat en indien gewenst kun je jezelf laten meten en wegen. Onze coaches geven je aan de hand van het gesprek tips en adviezen over voeding en beweging. Door structureel een afspraak in te plannen krijg je houvast om het sporten te integreren in je leefstijl.
Tip: Plan de afspraken in zoals ook bij de tandarts of de kapper, houd je hieraan en plan andere afspraken hieromheen.

Planning

Week 1: (Sport)doel bespreken, introductie training
Week 2: Training a.d.h.v. een basis trainingsschema
Week 3: Egym introductie
Week 4: Check & Update
Week 12: Check & Update