Tijdelijk gesloten ivm COVID-19 maatregelen.  meer info

Eerstvolgende lestijden

  • 09:00-10:00 Woensdag Wijchen
  • 09:00-10:00 Woensdag Wijchen

Aankomende data

Lesdagen

Woensdag

Zumba

Wat is Zumba groepsles?

Zumba ® is 100% having fun! Voor iedereen. Zumba combineert latin music en andere wereldmuziek samen met unieke en exotische danspasjesZumba lessen zijn geweldig voor de mind, body en soul. Kom en probeer dansen uit zoals de Salsa, Merengue, Flamenco, Hiphop, Cumbia, Samba, Calypso, Buikdans en veel meer. Zumba is een stoere aerobics/fitness interval training die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Met Zumba verbruik je het maximale aan calorieënverbrandt vet en brengt ook nog eens je lichaam mooi in vorm. 

Zumbalessen: 100% fun!

Zumba ®, uitgevonden door Beto Perez, combineert Latin dance ritmes met makkelijk te volgen danspasjes. Het resultaat van deze combinatie maakt Zumba tot een 100% fun workout die meer lijkt op een leuk avondje uit dan 'hard werken' aan je fitnessprogramma. Het doel van onze Zumba groepslessen is om mensen met plezier en enthousiasme te laten sporten. Door Zumba lessen aan te bieden wordt dit doel makkelijker bereikt.

Een groepsles Zumba® zijn meestal 50 minuten. De les bevat een intervaltraining met langzame en snelle ritmische bewegingen om uw uithoudingsvermogen te vergroten en calorieën te verbranden. Zumba helpt u om uw lichaam te vormen en uw conditie op peil te houden.

Voor wie is Zumba geschikt?

Zelfs wanneer u nog nooit heeft gedanst zult u ongetwijfeld veel plezier beleven in onze Zumba ® lessen. De dansbewegingen zijn simpel en makkelijk te volgen. Onze instructeurs voegen daar uiteraard hun eigen inspiratie aan toe met danspasjes uit bijvoorbeeld de rumba, chachacha en de mambo.

Zumba

Onze Zumba groepslessen worden in al onze sportcentra gegeven door ervaren en gemotiveerde zumba instructeurs. Share the fun en neem uw vrienden of vriendinnen mee voor een sportief avondje uit. 

Go4Fit