Tijdelijk gesloten ivm COVID-19 maatregelen.  meer info

Eerstvolgende lestijden

  • 20:30-21:15 Woensdag Wijchen
  • 09:15-10:15 Donderdag Wijchen
  • 20:30-21:15 Woensdag Wijchen
  • 09:15-10:15 Donderdag Wijchen

Aankomende data

Lesdagen

Woensdag / Donderdag

Pilates

Sportief en in balans met Pilates

Pilates is een body & mind groepsles en richt zich met name op de verbetering van de lichaamshouding en ademhaling. Pilates combineert een sportieve training met bewustwording. Het regelmatig volgen van Pilates groepslessen helpt niet alleen je houding te verbeteren. Je gaat ook beter rechtop zitten en lopen en zul je soepeler en sierlijker bewegen.

Wat is pilates?

Een groepsles pilates bestaat uit oefeningen voor stabiliteit en lichaamshouding waarbij de ademhaling en concentratie centraal staan. Een groepsles pilates is ideaal geschikt voor mensen die een training van het lichaam wil combineren met bewustwordingPilates oefeningen zijn gericht op verbetering van lichaamshouding, -evenwicht en -controle. Verder worden ook de buik- en rugspieren getraind en leer je op een diepe en gezonde manier ademhalen. 

Voor wie is pilates?

Pilates is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. Na het volgen van een reeks Pilates groepslessen zal positieve energie en ontspanning je grootste beloning zijn. Vraag gerust een gratis proefles aan

Go4Fit