Tijdelijk gesloten ivm COVID-19 maatregelen.  meer info

Eerstvolgende lestijden

  • 09:15-10:00 Maandag Wijchen
  • 09:15-10:00 Dinsdag Wijchen
  • 09:15-10:00 Woensdag Wijchen
  • 09:15-10:00 Donderdag Wijchen
  • 09:15-10:00 Vrijdag Wijchen
  • 09:15-10:00 Maandag Wijchen

Aankomende data

Lesdagen

Maandag / Dinsdag / Woensdag / Donderdag / Vrijdag

Go4Function

Conditie & uithoudingsvermogen opbouwen en behouden

De Go4Function is een functionele training die in een circuit van 30 minuten wordt aangeboden. De krachten die je uitoefent op je lichaam tijdens de les worden gecombineerd met balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met deze bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. De Go4Function is een intensieve training, die je geheel naar eigen niveau kunt uitvoeren!

Tijdens deze training zul je veel bewegingen uit het dagelijks leven herkennen. Er worden voornamelijk functionele oefeningen toegepast. Denk hierbij aan de lifts (deadlift, clean, squat) en basisoefeningen (pull-ups, push ups ,touwklimmen en handstand). Ook het cardio gedeelte komt hier aanbod, denk hierbij aan rennen, roeien en touwtje springen.

Deze oefeningen en technieken train je in verschillende volgorde en combinaties waardoor geen enkele training hetzelfde is.

Iedereen traint dezelfde technieken en bewegingen . Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast.

Go4Fit