Tijdelijk gesloten ivm COVID-19 maatregelen.  meer info

Clubpower ®

Je bent weer fit dankzij onze Clubpower groepslessen

Vooral heren voelen zich gauw op hun gemak met Clubpower ® van Clubjoy®. Voor iedereen gemakkelijk te volgen. Geen moeilijke figuren en de oefeningen worden veilig opgebouwd. Er wordt gewerkt met diverse hulpmiddel zoals: halters, barbells, elastische weerstanden en het eigen lichaamsgewicht. Iedereen kan zelf bepalen met welke belasting er wordt gewerkt. Het verbeteren van de kracht en conditie is dus in eigen tempo mogelijk. Als er gewerkt wordt met naar rato een laag gewicht en veel herhalingen ligt het accent vooral op het verbeteren van de duurkracht. Vanzelfsprekend worden de grote spiergroepen langdurig belast; hierdoor wordt hoofdzakelijk het aërobe uithoudingsvermogen getraind. Door aërobe en anaërobe oefeningen te combineren is de workout voor iedereen aantrekkelijk.

Wat is Clubpower?

ClubPower is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel worden aangepast. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierverterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

De vijf elementen die ClubPower tot een succes maken

 • Veilig en effectief trainen onder met professionele begeleiding
 • Samen trainen wat motiverend werkt
 • Een goede en enthousiaste coach
 • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
 • Eenvoud en dus voor iedereen
 • Het programma wordt met regelmaat vernieuwd.

Voor wie is ClubPower?

ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met sporten. ClubPower zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden en jong en oud. Fitness oefeningen op muziek onder ingewikkelde choreografieën is de basis van ClubPower.

De sfeer tijdens een ClubPower Les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere keer voor een optimale ontspanning. ClubPower is onderhoudend. Een bezoek wordt een heerlijk uitje met het ClubPower programma.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders en buik.

Dien ik fit te zijn?

Het is niet nodig om met een bepaald conditieniveau in te stromen. ClubPower is voor iedereen toegankelijk. Je kunt heel goed zelf bepalen hoe hard je wilt trainen.

Wat bereik ik ermee?

 • Snel effect voor het hele lichaam
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toename spiervolume
 • Zéér motiverend door groepstraining
 • Sterk effect voor de 4 B's (benen, billen, buik en borst)

Simpel effectief, veilig en fun. Rock your body met ClubPower! Vraag een gratis en vrijblijvende proefles ClubPower aan en ervaar het zelf.

Go4Fit