Tijdelijk gesloten ivm COVID-19 maatregelen.  meer info

Onze sportclub is gesloten i.v.m. coronamaatregelen maar online staan we AAN!

 

Onze sportclubs zijn gesloten i.v.m. de coronamaatregelen. Daarom gaan we je op afstand begeleiden zodat je ook thuis kunt (blijven) sporten. Hieronder lees je wat we aanbieden:

Online groepslessen

Onze groepslesinstructeurs hebben de leukste lessen voorbereid zoals Yoga: Total Bodyworkout, Zumba en XCO. Zorg dat je voldoende ruimte hebt, gewichtjes of flesjes met water of zand en eventueel een matje. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Met opzwepende muziek en enthousiaste instructeurs ben je in no time (weer) fit.

Q&A met Joeri en Martijn

Coach Joeri en diëtist Martijn geven iedere week een Q&A ofwel Question and Answer. Jij mag de vragen stellen en zij geven een antwoord. Dus heb jij een vraag over een bepaalde oefening of ben je opzoek naar recepten passend bij jouw doelstelling stel ze dan! Wanneer zijn deze zoom meetings? Check het in de app, op social media en op de home page.

Meedoen met een groepsles of de Q&A bijwonen?

  • Groepslesrooster staat in de app, op social media en de website
  • Download zoom of bezoek zoom.us via je browser
  • ZOOM link: https://us02web.zoom.us/j/2597940012
  • ZOOM ID: 259 794 0012 Wachtwoord: go4fitzoom

Outdoorworkout

Wil jij een outdoor workout doen samen met één van onze coaches? Reserveer deze via de app van jouw club. Tegen een vrijwillige donatie kun je een 30 minuten outdoor workout reserveren. 

Thuis trainingsschema

Heb jij onlangs trainingsmaterialen gekocht zoals dumbells, een kettlebell of bijvoorbeeld een weerstandband en wil jij inspiratie voor fitnessoefeningen? Stuur ons dan een e-mail. Vermeld in de e-mail je naam, en/of welke materialen je hebt en wat de doelstelling is die je wenst te behalen. Wij maken dan een trainingsschema voor je zodat je thuis aan de slag kunt!

Nog geen lid? Meldt je nu aan!

Gratis inschrijven - Thuis trainingsschema - Online groepslessen .. en betaal pas wanneer de sportclub open is!
Is jouw goede voornemen om af te vallen of (weer) fit te worden? Schrijf je dan alvast in bij onze sportclub. Wij zorgen voor een goede start vanuit huis. Zodra de sportclub weer open mag kun je direct reserveren om bij onze club te sporten!
Aanmelden kan via www.go4fit.nl/inschrijven (nieuwe leden betalen vanaf het moment dat we opengaan).

Uw gezondheid, onze uitdaging

Onze missie is om, juist in deze tijd, van uw gezondheid onze uitdaging te maken. En we hopen dat we jou middels bovenstaande acties in beweging kunnen brengen. Gezonde voeding en voldoende bewegingen zorgen voor een goede weerstand, iets wat we allemaal kunnen gebruiken. Dus wacht niet tot de sportclub weer open is, begin vandaag.

 

TEAM DERKS4SPORT, GO4FIT en GO4FIT Basic
Go4Fit