WIJ ZIJN WEER NORMAAL OPEN! Wanneer kom jij VEILIG sporten?  meer info

Yes we zijn weer open.

Update! Hierbij het laatste nieuws omtrent onze heropening.

Na de persconferentie van gisteravond hebben we nóg beter nieuws te melden. Zoals jullie wellicht al weten gaan onze sportclubs weer open vanaf 1 juli. Nu zijn er ook een aantal restricties vervallen. 

De overheid heeft besloten dat het reserveren onder de 100 sporters niet meer verplicht is. Bij onze sportclubs zijn nooit meer dan 100 sporters tegelijkertijd aanwezig. Voor voldoende spreiding en om de sporter een keuze te geven om buiten of binnen te sporten blijven de tenten voorlopig staan bij Derks4Sport, Go4Fit Wijchen en Go4Fit Beuningen. Ook de contactsporten, judo, boksen en ji jitsu zijn weer toegestaan

Het reserveren voor het vrije fitness is niet meer nodig. Alle sporters zijn ten alle tijden van harte welkom. Voor de groepslessen is het wel nodig om te reserveren, door de maatregelingen hebben we iets minder plekken dan normaal. Het is ook mogelijk om voor de les in de club te reserveren indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. We zullen er alles aan doen om voor alle sporters voldoende mogelijkheden aan te bieden, we helpen je graag. 

Voor jullie en onze veiligheid hebben we natuurlijk verschillende maatregelen genomen zodat er altijd voldoende afstand gehouden wordt. Denk hierbij aan vakken in de fitness en in de groepszalen en is er voldoende desinfectiemiddel beschikbaar. 

En we hebben nog meer goed nieuws. Bij Go4Fit Basic kun je weer 24 uur per dag sporten, 7 dagen in de week.

Kun je wegens corona gerelateerde gezondheidsredenen (nog) niet sporten laat het ons dan weten. Dan komen we vast tot een gepaste oplossing m.b.t. het sportabonnement. 

Team Derks4Sport en Go4Fit

Online workouts

Wil je (nog) niet naar de sportclub komen dan kun je ook in beweging blijven door workouts te volgen op ons Youtube kanaal

Health Check

We kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om weer te starten met sporten na zo’n lange periode van niet sporten. Daarom willen we graag een afspraak maken voor een health check waarbij we samen een plan maken om sporten in je systeem te krijgen. Bel naar de club om een afspraak te maken voor je gratis health check. 

Trainingsschema op maat of Lifestyle coaching

Ben je fanatiek iedere week aan het trainen en kun je wat inspiratie gebruiken voor nieuwe oefeningen? Of ben je juist minder aan het bewegen en kun je wel wat structuur gebruiken in je thuisworkouts? Vraag dan een schema op maat aan of kies voor lifestyle coaching. Wil je hier meer over weten, stuur dan een mailtje naar info@go4fit.nl en een van onze coaches neemt contact met je op om je hier alles over te vertellen. 

Download onze app

Klik hier om onze app te downloaden (link naar go4fit.nl./app) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bekijk thuis schema’s en registreer je voeding en workouts. De app is gratis!

Go4Fit