YES WE ZIJN OPEN! Check hier ons COVID-19 beleid.  meer info

COVID-19 Update 

Beste sporters, 

We hebben goed nieuws, de sportclubs blijven open. Wel zijn er een aantal nieuwe maatregelen. 

We kunnen groepslessen blijven geven en vrije fitness op reservering. Het reserveren en de tijdsblokken kun je inzien via onze app. Let op: alle reserveringen kunnen maximaal 3 dagen van tevoren. Wij willen jullie dringend verzoeken om maximaal een uur te sporten. Tijdens deze gedeeltelijke lockdown is spreiding het allerbelangrijkste, daarom zijn er maximaal 30 sporters per ruimte toegestaan. Om deze reden blijft de tent staan bij Derks4Sport, Go4Fit Wijchen en Go4Fit Beuningen.

Wij willen jullie vragen om zoveel mogelijk te sporten tijdens daluren (tussen 11:00-18:00u). Mocht er tijdens spitsuren geen reservering mogelijk zijn dan ben je van harte welkom om te sporten bij Go4Fit Basic in Wijchen, Beuningen en Grave. We mogen hier nog steeds 24 uur per dag open zijn, dit is na 24/7 acceptatie. Zo kunnen we samen zorgen voor meer spreiding en minder drukte op de club.

Alle jeugdlessen gaan door. Wel vragen we aan de ouders om de kinderen bij de deur af te zetten. Alle contactsporten zoals judo en kickfit voor volwassenen worden in een andere les vorm gegeven met 1,5 meter afstand zodat deze alsnog door kunnen gaan. 

De kleedkamers en douches mogen binnen de nieuwe maatregelen niet gebruikt worden. Neem alleen een handdoek en een bidon mee naar de club. Ook van de horeca kun je deze weken helaas geen gebruik maken.

De gedeeltelijke lockdown is aangekondigd voor vier weken. We hopen nogmaals dat we met elkaar snel de besmettingscijfers omlaag kunnen brengen. Laten we gezamenlijk meehelpen door bij onze clubs nauwgezet deze regels van de overheid te volgen.

We slaan ons er samen doorheen. We danken je voor je geduld en je begrip. Voor alle vragen staan onze coaches voor je klaar.

 

Wanneer kom jij weer sporten? Check hier ons COVID-19 beleid.

COVID-19 MAATREGELEN

Wij hebben onze sportclubs zodanig ingericht dat je veilig en verantwoord kunt trainen op 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn voldoende reinigingsmiddelen om apparatuur schoon te maken en ook onze medewerkers doen extra schoonmaakrondes om de hygiëne te waarborgen. 

Wil je groepslessen volgen dan dien je deze van tevoren te reserveren, zo kunnen we ook in de groepsleszalen de 1,5m waarborgen. Reserveren gaat gemakkelijk en snel via onze app, telefonisch of aan de balie. Lukt het installeren van de app nog niet? Dan helpen onze medewerkers je graag verder. 

Wil je (nog) niet naar de sportclub komen dan kun je ook in beweging blijven door workouts te volgen op ons Youtube kanaal.

HEALTH CHECK 

Sporten is goed voor je weerstand. Waarom? Door beweging vergroot je het aantal witte bloedcellen, dit zijn cellen die helpen infecties tegen te gaan. Daarnaast komt door beweging endorfine vrij, hormonen waardoor je je positiever voelt en die de kwaliteit van slaap verbeteren. Dat verhoogt zowel je immuunsysteem als je weerstand. Heb je moeite om regelmatig naar de sportclub te gaan? Maak dan een afspraak voor een health check. Eén van onze coaches zal je motiveren om het sporten ‘in je systeem’ te krijgen. 

DE JUISTE BEGELEIDING

Bij onze sportclub bieden we verschillende vormen van begeleiding bij het sporten. Ieder lid begeleiden we doormiddel van health checks. Tijdens een health check kun je je laten meten en wegen en kun je alle vragen stellen met betrekking tot het sporten bij onze sportclub. Deze health checks zijn ook een goede houvast om regelmaat te krijgen bij het sporten en je vooruitgang te meten en analyseren. Onze coaches zijn jouw stok achter de deur om het sporten vol te houden. De health checks zijn inbegrepen bij je abonnement en voor jou als lid dus gratis.

Naast de health check kun je kiezen voor extra begeleiding:

  • Trainingsschema

  • Leefstijl begeleiding

  • Personal Training

  • Dietist

  • Fysiotherapie

Wil je meer weten over deze begeleiding vraag het aan onze coaches.

Go4Fit