Stichting Leergeld 2Stromenland

Indien u ouder of verzorger bent van een kind van 4 t/m 17 jaar oud op de basis- of middelbare school en te weinig financiële middelen heeft, waardoor uw kind niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes en uw gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimum, kan Leergeld 2Stromenland wellicht iets voor uw kind betekenen.

Sport: Via sport kan een kind sociale vaardigheden ontwikkelen en leren om te gaan met winnen en verliezen. We hebben al veel gezinnen kunnen helpen met het betalen van de contributie van een sportclub en soms met het aanschaffen van kleding of andere spullen die nodig zijn om te sporten.

Hoe dient u een aanvraag in?

Om een aanvraag in te dienen, kunt u als ouder of verzorger, telefonisch of per e-mail contact opnemen. Ook kunt u het registratieformulier op de site invullen en verzenden. Dit formulier moet volledig ingevuld worden. Na ontvangst van dit ingevulde formulier wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Zodra het mogelijk is, zal de coördinator u een bericht sturen over de verdere behandeling van de aanvraag. Wij werken samen, maar u moet rechtstreeks uw aanvraag richten naar Stichting Leergeld2Stromenland;

06-37171606 of info@leergeld2stromenland.nl 

Contactformulier

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen aan de receptie.
  
Verstuur
Go4Fit