Tijdelijk gesloten t/m 19 januari ivm COVID-19 maatregelen.  meer info

Personal Training

Zoek je de perfecte personal training?

Personal training met Pulles-Training in Wijchen, Beuningen en Heesch.

JARENLANGE ERVARING

Meer dan 15 jaar in vak

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Voor elke klant de juiste trainer

INDIVIDUELE COACHING

Op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl 

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of je conditie  wilt verbeteren; je behaalt je doelen bij Pulles Personal Training & Coaching. Wij bieden echte persoonlijke en individuele trainingen, die helemaal op jou zijn afgestemd. Dat komt onder meer door onze uitgebreide intakeprocedure, waarbij we altijd onderwerpen als bewegen, voeding en leefstijl grondig bespreken. 

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking en bel Martijn 0652253900

Contact 

Na de intake word een personal trainer uitgekozen die bij de jou en jouw doelstellingen past. De trainer is een sparringpartner voor jou en geeft advies, zodat je weer gezonde keuzes maakt in je leven.

Referenties

“Ik had gekozen voor personal training omdat ik nadat ik op eigen kracht was afgevallen nu de focus wilde leggen op krachttraining. Zelf vond ik dat ik niet voldoende kennis had op dit op een goede manier te doen. Ik heb vooruitgang geboekt op de verschillende oefeningen en ik heb de benodigde kennis om deze oefeningen correct en veilig uit te voeren. Ik ben erg tevreden over de begeleiding en coaching die ik heb gehad. Ik kan Pulles-Training dan ook van harte aanbevelen!”

LEV CRUSIO

Contactformulier

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen aan de receptie.
  
Verstuur
Go4Fit