Opendag 2019

Dus jij bent op zoek naar een sportclub om de zomerkilo’s er weer af te trainen? Dan ben je bij Go4Fit aan het goede adres. Wij zijn een ruime sportclub, gevestigd in Beuningen, Wijchen, Grave en in Heesch.

Bij onze sportclubs kun je fitnessen en / of groepslessen volgen en dat is altijd met begeleiding van een professionele instructeur. Wil je meer gericht trainen dan kun je ook bij ons terecht voor trainings- en of voedingsadvies en personal training.

Omdat wij dit jaar 35 jaar bestaan, organiseren wij op 1 september een open dag. Tijdens de open dag hebben wij een eenmalige actie voor iedereen die (nog) geen clublid (meer) is. De actie van dit jaar is:

  • Geen inschrijfkosten
  • Gratis sporten tot oktober
  • Sporttas cadeau
  • Trainingsschema

Tijdens de open dag kun je langskomen voor een rondleiding en om je in te schrijven. We maken dan meteen een afspraak voor een intake. Tijdens de intake bespreken we jouw sportmotivatie en wijzen we je de weg in onze sportclub. Je krijgt tijdens je intake ook een basis trainingsschema mee om mee te starten in de fitness. 

Wanneer je bij Go4Fit Beuningen of Derks4Sport inschrijft, plannen we ook meteen een introductie in voor eGym, ons nieuwste trainingsconcept waarbij je in 20 minuten een complete training voor je hele lichaam doet.

Wil je weten welk concept bij jou past?

Contactformulier

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen aan de receptie.
  
Verstuur
Go4Fit