Ons sportaanbod 

Op al onze locaties is er een ruime fitness aanwezig. Elke club heeft weer zijn eigen indeling in de fitness. Er zijn verschillende mogelijkheden tot cardio apparaten en krachttoestellen.  Klik hier voor een sfeerimpressie per locatie om te kijken hoe het er van binnen uit ziet. 

Daarnaast worden er verschillende groepslessen gegeven, als je op deze pagina kijkt zie je een uitleg per groepsles staan en klik hier om het lesrooster te bekijken per vestiging.

Bij Go4Fit Beuningen hebben we ook een e-Gym cirkel staan, De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Geinteresseerd of wil je meer informatie? Bel dan naar de club of kom langs voor een proefles! 

Go4Fit