ACTIE: Tijdelijk deze week gratis inschrijven! Waar wacht je nog op?     go!

Eerstvolgende lestijden

  • 20:45-21:45Maandag Beuningen
  • 17:30-18:20Dinsdag Beuningen
  • 15:00-15:50Woensdag Beuningen
  • 20:45-21:45Maandag Beuningen
  • 17:30-18:20Dinsdag Beuningen
  • 15:00-15:50Woensdag Beuningen

Lesdagen

Maandag / Dinsdag / Woensdag
  Volledig lesrooster +

Judo

Judoles volgen bij Go4fit

Judo is bij Go4fit een sport van aanval en verdediging tussen twee personen. Het is sport waarbij lichaam en geest op volle toeren bezig zijn, terwijl er door deze inspanning ontstaat. De judoka combineert snelheid, balans, timing en techniek. Veel grondvormen van bewegen: trekken, duwen, tillen, dragen, schuiven, rollen en balanceren, opgenomen in de beoefening van judo, maken de sport veelzijdig en ideaal vooral voor de lichaamsontwikkeling van een jonge beoefenaar. De staande situatie kenmerkt zich door de balans van de tegenstander te verstoren waardoor deze geworpen kan worden.

Judo bij Derkssport in wijchen als groepsles of zelf verdediging

Op de grond is het de bedoeling de tegenstander onder controle te krijgen en te houden, of zich uit de controle te bevrijden. Naast het technische aspect van het Judo is er ook het opvoedkundige aspect.

Het leren valbreken en daardoor niet bang zijn om te vallen, het omgaan met elkaar, respect hebben voor elkaar, zorg dragen voor elkaar, vergroten van het zelfvertrouwen, elkaar niet bewust pijn doen (immers, Judo is alleen fijn zonder pijn. Judo wordt bij Sportclub Go4fit beoefend door jong en oud, zowel in recreatief als ook in wedstrijdverband.

Go4Fit