Update, vanaf nu kun je bij al onze clubs (overdekt) buiten sporten. Reserveer jouw sportmoment! meer info

COVID-19 UPDATES OVERZICHT

Update! Vanaf nu kun je bij ons (overdekt) buiten sporten!

Get summer ready want je kunt weer trainen bij al onze sportclubs. Wordt fit en ontvang gratis een vitamine D boost, want we brengen zowel onze fitness toestellen als de groepslessen naar buiten. Uiteraard met de nodige maatregelen zoals geadviseerd wordt door het RIVM. Sporten kan voor €30,- voor volwassenen en €20,- voor jeugd, dit tarief is voor de gehele maand juni (gemiste week(en) worden in mindering gebracht).

Wil jij komen sporten? Dan dien je jouw sportmoment te reserveren. Meld je aan via de app of bel naar de club.

Houd dan rekening met het volgende:

  • Kom naar de dichtstbijzijnde sportclub op de fiets of lopend
  • Scan bij aankomst je sportpas
  • Desinfecteer je handen bij aanvang
  • Neem 1,5 meter afstand in acht
  • Volg altijd de instructies van onze trainers op
  • Neem een handdoek en een gevulde bidon mee
  • Horeca, kleedkamers en toiletten zijn buiten gebruik

Bij sportclub Derks4Sport, Go4Fit Wijchen en Beuningen staan tenten zodat sporten bij alle weersomstandigheden mogelijk zijn.

Online workouts

Wil je (nog) niet naar de sportclub komen dan kun je ook in beweging blijven door workouts te volgen op ons Youtube kanaal.

Health Check

We kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om weer te starten met sporten na zo’n lange periode van niet sporten. Daarom willen we graag een afspraak maken voor een health check waarbij we samen een plan maken om sporten in je systeem te krijgen. Bel naar de club om een afspraak te maken voor je gratis health check. 

Trainingsschema op maat of Lifestyle coaching

Ben je fanatiek iedere week aan het trainen en kun je wat inspiratie gebruiken voor nieuwe oefeningen? Of ben je juist minder aan het bewegen en kun je wel wat structuur gebruiken in je thuisworkouts? Vraag dan een schema op maat aan of kies voor lifestyle coaching. Wil je hier meer over weten, stuur dan een mailtje naar info@go4fit.nl en een van onze coaches neemt contact met je op om je hier alles over te vertellen. 

Jouw abonnement staat op pauze tot we weer open mogen

Alle abonnementen zijn geblokkeerd. Zolang onze sportclubs gesloten zijn incasseren wij geen abonnementsgeld. Wij gaan pas weer incasseren op het moment dat wij weer openen. Als we 1 juli open mogen zullen we vanaf dat moment weer incasseren. 

Download onze app

Klik hier om onze app te downloaden (link naar go4fit.nl./app) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bekijk thuis schema’s en registreer je voeding en workouts. De app is gratis!

Go4Fit