Laatste COVID-19 maatregelen  lees meer

COVID-19 Maatregelen

Beste sporter,

Hierbij  informatie over onze clubs  nu we gedeeltelijk open mogen zijn tot 17.00 uur:

Zoals jullie vrijdag 26 november in de persconferentie hebben vernomen komen er ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus. Dit betekent helaas dat we per zondag 28 november de deuren om 17.00 uur moeten sluiten voor onze sporters. We balen hier enorm van en we gaan ons uiterste best doen om hier weer het beste van te maken.
Allereerst zijn we blij en dankbaar dat we tot 17 uur kunnen blijven sporten!

Rooster
De eerste dagen zijn we enorm druk om voor alle clubs nieuwe lesroosters te maken voor alle locaties en voor onze medewerkers. We gaan eerder open zodat u voor uw werk kunt komen sporten en we proberen zoveel mogelijk lessen overdag te geven én in het weekend. S ’avonds gaan we zoom lessen op starten, mocht u overdag echt niet in de gelegenheid zijn om te komen dan bieden we ’s avonds enige online les mogelijkheden.

Onze Basic vestigingen zijn van 05.00 uur open tot 17.00 uur.

Wij gaan aan de slag voor jullie;
We hebben de onderstaande mogelijkheden:

 • Fit tijdens de gedeeltelijke lock-down
  Bankhangen in plaats van bankdrukken, omdat je sportschool dicht is? Dacht het niet. Door de coronamaatregelen is voor sommige mensen het sporten zoals je gewend was voorlopig niet mogelijk, toch is het belangrijk om te blijven bewegen. Daarom komen we met goed nieuws: ondanks dat we om 17 uur onze deuren moeten sluiten kun je gewoon in beweging blijven. Stilzitten door corona is geen goed idee: in beweging blijven is dé manier om gezondheidsklachten te voorkomen. Sportschoenen aan en Go4it!

Openingstijden Derkssport en de Go4Fit vestigingen vanaf woensdag 1 december
Maandag tm vrijdag van 07.00-17.00 uur en in het weekend van 08.00-17.00 uur.

 • Onze app
  Je kunt thuis je trainingsschema volgen en fit blijven. Open de Go4Fit/ Derkssport app en ga naar ‘workouts’. Onze coaches hebben speciaal voor jou trainingsschema’s ontwikkeld om tijdens deze gedeeltelijke lockdown fit te blijven. TIP: Plan je training alvast in je agenda. Op deze manier is de kans groter dat je thuis ook echt blijft sporten.
 • Online groepslessen
  Je hoeft jouw favoriete groepslesinstructeur niet te missen! We gaan na 17 uur enkele groepslessen aanbieden via ZOOM. Het actuele rooster communiceren we via onze social media en de app. Meer info volgt binnenkort.
 • Inspirerende webinars
  Ook zijn we aan het inventariseren of we inspirerende webinars willen gaan aanbieden. Wat dacht je van een webinar (online seminar) Mental coaching, een Hardloop Clinic een techniektraining of voedingstips van onze diëtist? Hiermee worden we niet alleen fysiek maar ook mentaal fit! Via onze app en social media communiceren we wanneer de evt webinars plaatsvinden en hoe je mee kunt doen.

Abonnementsgelden
Maandag 29 november wordt het abonnementsgeld geïncasseerd (deze batch is afgelopen donderdag aangemaakt). Bestaat er voor u absoluut geen mogelijkheid om overdag of thuis te sporten dan kunt u uw abonnement bevriezen en tijdelijk blokkeren.

Zorg alstublieft goed voor elkaar en blijf gezond!

TEAM DERKS4SPORT, GO4FIT en GO4FIT Basic

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf 6 november mogen wij alleen toegang tot onze sportclubs verlenen als je een geldig coronabewijs kunt laten zien. Dit betekent dat je of gevaccineerd moet zijn, getest of een coronaherstelbewijs moet kunnen laten zien als je 18 jaar of ouder bent. Deze maatregel is ons door de overheid opgelegd, we proberen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben daarom de onderstaande keuzes uitgewerkt.

Optie 1: Ik ben gevaccineerd:
Ben je gevaccineerd en wil je niet elke keer je QR-Code laten zien als je komt sporten? Dan kun je ervoor kiezen om eenmalig te laten zien dat je gevaccineerd bent. Wij noteren in ons ledenadministratie systeem dat je gevaccineerd bent. Dit betekent dat je altijd een geldig vaccinatiebewijs hebt. Je hoeft alleen de eerste keer het vaccinatiebewijs te laten zien. Bij een volgend bezoek kunnen wij bij het scannen van het pasje zien dat je gevaccineerd bent en dus een geldige QR-code hebt. Je mag alvast het formulier printen en invullen. Als je deze meeneemt naar de club dan zal dit de controle versnellen.

Wil je buiten openingstijden sporten bij een van onze Go4Fit Basic 24/7 locaties? Kom dan tijdens openingstijden om je vaccinatiebewijs te laten zien. Wij noteren dit in ons systeem zodat je daarna weer gewoon buiten openingstijden kunt komen sporten.

Optie 2: Ik ben gevaccineerd of getest maar hou dit graag privé:
Als je liever niet wilt aangeven of je getest of gevaccineerd bent, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wel moeten wij dan bij elk bezoek jouw QR-code scannen. Wacht na het scannen van jouw pasje even bij de balie zodat een medewerker uw QR-code kan scannen.

Optie 3: Ik ben getest of heb een coronaherstel bewijs:
Als je bent getest of een coronaherstelbewijs hebt dan dien je bij elk bezoek de QR-code te laten scannen bij binnenkomst. Wacht na het scannen van uw pasje even bij de balie zodat een medewerker uw QR-code kan scannen.

Optie 4: Ik ben niet gevaccineerd, getest of heb geen coronaherstel bewijs:
Helaas kunnen we je geen toegang verlenen tot onze sportclub, hoe ontzettend jammer we dit ook vinden. Dit ligt buiten onze macht. Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen blijft sporten. We helpen je erg graag om ook thuis je doelen te behalen. Je kunt een mail sturen naar info@go4fit.nl, we helpen je graag met een trainingsschema voor thuis en begeleiding op het gebied van voeding.

Wij hopen dat je in goede gezondheid bij ons kunt blijven sporten. Mocht een van de bovenstaande opties niet van toepassing voor je zijn dan denken wij graag mee voor een passende oplossing. Dit kan onder andere zijn het blokkeren van je abonnement.

Tenslotte, blijf thuis bij klachten. Wij vragen jullie om zo veel mogelijk afstand te houden tot elkaar en gebruik de doekjes en spuitflesjes om de apparaten en materialen te reinigen.

Het is nog duidelijker geworden dat gezondheid en een goed immuunsysteem heel belangrijk voor ons zijn. Your health, our challenge.

Met sportieve groet,
Team Derks4Spoty en Go4Fit

Go4Fit